Začiatok sezóny 2016/2017

img_2279A je to tu! Prišla zima, prihlásila sa v podstate v priebehu pár hodín, a my sme ju privítali tak, ako sa patrí – víkendovým bežkovaním v Roháčskej doline 🙂

Už sa nás pýtate, či žijeme, či bude „servis“ o bežkárskych pretekoch na Orave aj túto zimu – áno, bude 🙂 Prosíme preto organizátorov, aby nám podľa možností zasielali informácie o ich podujatiach – už sa nám ozvali tri partie, ďakujeme! 🙂 kalendár prechodov spustíme v priebehu decembra, budeme Vás o tom náležite informovať.

A ešte krátke snehové správy:

Tím Bežky na Orave môže podľa vlastnej skúsenosti vrelo odporúčať výlet do Roháčskej doliny, sneh je tam parádny, a zrejme všetky oravské lesy, lúky a stráne nad povedzme 600 m sú zjazdné (k dátumu 5.12.2016). O upravených bežkotratiach sme počuli z Terchovej, alebo aj Kysucko-Javorníckej magistrále. Vzhľadom na náramne chladné počasie tohoto týždňa sa dá predpokladať, že tento stav vydrží aj do ďalšieho víkendu.

Nuž teda, zaprajme si krásnu zimnú sezónu, a vidíme sa nielen tu v snehovom servise, ale najmä von, zakoprcnutí v snehu. Tešíme sa!

Tím bežky.naorave.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *